Gaivios arbūzo salotos

Arbūzo saldumas ir agurko gaivumas – puiki draugystė, papildyta kitų ingredientų skonių, ir tai tobulos vasaros popietės salotos. Svarbiausia šioms salotoms naudoti prisirpusį, saldų arbūzą. Jis turėtų būti išimtas iš šaldytuvo

15 min. / 1 porcija

R E I K Ė S:

  • 2 nedidelių riekių arbūzo
  • ½ raudonojo svogūno
  • 1 trumpavaisio agurko
  • saujelės pistacijų
  • šakelės petražolių
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus
  • druskos, pipirų pagal skonį

G A M I N I M A S:

1. Agurką, arbūzą ir svogūną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
2. Viską sumaišykite su smulkintomis petražolėmis, pistacijomis.
3. Pagardinkite alyvuogių aliejumi ir prieskoniais.

Skanaus!

Kategorija: salotos

Gaminimo būdas: šviežia

Andraw kokosų kremas