Čija slyvų pudingas

Slyvose esama daugiau nei 15 skirtingų vitaminų bei mineralų, gausu skaidulų bei antioksidantų ir, negana to, slyvos turi sąlyginai mažai kalorijų. Girdėjau kalbant, kad be viso šito, slyvos dar ir gerina nuotaiką!

15 min. / 1 porcija

R E I K Ė S:

  • 220 ml migdolų pieno arba kito augalinio pieno
  • 1 v.š. nesaldintos kakavos
  • 2 v.š. datulių sirupo arba klevų sirupo
  • 3 v.š. ispaninio šalavijo sėklų
  • 2–3 slyvų
  • 1 a.š. kokosų aliejaus
  • žiupsnelio cinamono
  • 1 a.š. kokosų drožlių

G A M I N I M A S:

1. Sumaišykite pieną, 1 šaukštą sirupo ir kakavą.
2. Šiuo mišiniu užpilkite šalavijo sėklas ir palikite išbrinkti.
3. Tuo tarpu supjaustykite slyvas skiltelėmis. Apkepkite jas keptuvėje su kokosų aliejumi, cinamonu ir sirupu, kol suminkštės ir karamelizuosis.
4. Dėkite keptas slyvas ant paruošto pudingo.
5. Gardinkite kokosų drožlėmis.

Skanaus!

Kategorija: desertai

Gaminimo būdas: šviežia

Recepte naudotas ekologiškas datulių sirupas. Rekomenduojame!
Andraw kokosų aliejus
Recepte naudotas ekologiškas kokosų aliejus. Rekomenduojame!
Andraw kokosų kremas