Bolivinės balandos užkandis su kokosų kremu ir uogomis

Internete yra daug tikrai skanių idėjų salotoms ar meksikietiško stiliaus dubenėliams su daržovėmis ir įvairiais pagardais. Tad aš ir vėl siūlau išbandyti šiek tiek kitaip, Slaptomaniškai

10 min. / 1 porcija

R E I K Ė S:

  •  0,5 stiklinės jau virtos bolivinės balandos (aš šįkart naudojau tamsios spalvos, bet galima bet kurios rūšies)
  •  50 ml migdolų ar kito augalinio pieno
  •  50 ml riebesnio kokosų kremo
  •  0,5 stiklinės mėgstamų uogų
  •  žiupsnelio cinamono (nebūtinai)
  •  saldumo turėtų užtekti nuo uogų, bet jei jos nesaldžios, galima šaukštelį agavų sirupo

G A M I N I M A S:

  1. Sumaišykite ir paplakite kartu migdolų ir kokosų kremą
  2. Virtą bolivinę balandą dėkite į indą, pabarstykite cinamonu ir užpilkite pieno plakiniu
  3. Užberkite uogas, papuoškite

Skanaus!

Kategorija: desertai

Gaminimo būdas: šviežia, mirkyta/virta

Andraw kokosų kremas
Recepte naudotas ekologiškas kokosų kremas. Rekomenduojame!
Andraw kokosų kremas