Bolivinė balanda su daržovėmis

Na, ar dar yra tokių, kurie neprisijaukino savo virtuvėje bolivinės balandos?

O verta! Ji ne tik labai maistinga, bet ir deranti su įvairiausiais skoniais

15 min. / 1 porcija

R E I K Ė S:

  • ½ puodelio bolivinių balandų
  • 1 trumpavaisio agurko
  • ½ mango
  • saujos šilauogių / kitų uogų

    Padažui:
  • saujelės šviežių bazilikų
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 2 v.š. citrinos sulčių
  • druskos, pipirų pagal skonį

G A M I N I M A S:

1. Išvirkite kruopas ir leiskite atvėsti.
2. Mangą ir agurką supjaustykite kubeliais, sumaišykite su bolivinėmis balandomis ir šilauogėmis.
3. Padažui skirtus ingredientus suplakite elektriniu trintuvu iki vientiso padažo.
4. Užpilkite padažą ant salotų.

Skanaus!

Kategorija: pagrindinis patiekalas

Gaminimo būdas: virta, šviežia

Andraw kokosų kremas