Bananų ledai

Kad smaguriaujant sąžinė negraužtų, rekomenduoju išbandyti ledus be papildomo cukraus ir pieno produktų! Sveikesnė jų versija. Porcijos užteks visai šeimynai! Ir garantuoju patiks net ir mažiausiems valgytojams 

10 min. / 1 porcija

R E I K Ė S:

  • 750 g šaldytų bananų griežinėlių
  • 1 skardinės kokosų pieno arba kokosų kremo
  • 150 g klevų / agavų sirupo
  • 3 a.š. vanilės ekstrakto

    Papuošimui:
  • patinkančių uogų, šokolado, kokosų drožlių

G A M I N I M A S:

1. Į trintuvo indą sudėkite šaldytus bananų griežinėlius ir trinkite – ilgai, mentele vis nubraukdami prie indo sienelių prilipusius gabalėlius , kol masė taps šviesi, vientisa ir tąsi.
2. Atskirame inde maišytuvu išplakite kokosų kremą, klevų sirupą ir vanilės ekstraktą.
3. Gautą masę supilkite į bananus, viską gerai išmaišykite ir pilkite į formą.
4. Dėkite į šaldymo kamerą ir palikite per naktį, kad visiškai sušaltų.
5. Valgykite su mėgstamomis uogomis, šokoladu, kokosų drožlėmis, riešutais.

Skanaus!

Kategorija: desertai

Gaminimo būdas: šviežia

Andraw kokosų kremas
Recepte naudotas ekologiškas kokosų kremas. Rekomenduojame!
Andraw kokosų kremas