Avižinių dribsnių desertas su šokoladu

Jie nerealūs – pagaminami lengvai, skonis tobulas, o sudėtis – visiškai švari. Vos keli ingredientai, šiek tiek Jūsų laiko ir galėsite mėgautis be sąžinės graužimo 

20 min. / 1 porcija

R E I K Ė S:

  • 100 g juodojo šokolado
  • 1 stiklinės avižinių dribsnių
  • 3 v.š. kokosų aliejaus
  • 1 v.š. migdolų drožlių
  • 2 v.š. klevų / agavų sirupo
  • 2 v.š. riešutų sviesto
  • vanilės ekstrakto

G A M I N I M A S:

1. Kokosų aliejų ištirpinkite kartu su klevų sirupu. Suberkite avižinius dribsnius ir maišydami pakaitinkite kelias minutes.
2. Pusę paruoštos dribsnių masės pilkite į forminį indą. Atidėkite.
3. Riešutų sviestą ištirpinkite su šokoladu. Pagardinkite vanilės ekstraktu.
4. Skystą šokolado masę pilkite ant avižinių dribsnių, leiskite šiek tiek sustingti ir tuomet sudėkite likusius avižinius dribsnius.
5. Pagardinkite migdolų drožlėmis, šokoladu ir dėkite į šaldymo kamerą bent valandai, kol visiškai sustings. Pjaustykite norimo dydžio gabalėliais.

Skanaus!

Kategorija: desertai

Gaminimo būdas: kepta, šviežia

Andraw kokosų aliejus
Recepte naudotas ekologiškas kokosų aliejus. Rekomenduojame!
Andraw kokosų kremas