“Auksinis” pienas

Šis gydomasis prieskonių ir pieno gėrimas – tai tobulas pasirinkimas tiems, kurie rūpinasi ne tik savo fizine, bet ir emocine bei mentaline būsena. Puodelis tokio gėrimo kaip mat atstatys ir subalansuos Jūsų gyvybines jėgas.

Tačiau labai svarbu žinoti, kaip jį tinkamai paruošti.
Gėrimas gaminamas pieno pagrindu.
Priklausomai nuo Jūsų mitybos, rinkitės pasterizuotą karvės arba savo pamėgtą augalinį pieną

Savo mėgstamam receptui naudoju migdolų arba avižų pieną. Užkaičiu stiklinę pieno nedideliame puode.
Pienui sušilus beriu po žiupsnį maltos ciberžolės, cinamono, kardamono, vanilės, juodųjų maltų pipirų ir gvazdikėlio. Viską gerai išmaišau ir dar pakaitinu iki kol gėrimas įgauna geltonai oranžinę spalvą ir pasklinda kerintis prieskonių aromatas.
Svarbiausia – puodą būtina nukaisti prieš pat užverdant, bet neleisti užvirti, tad stebėkite, nes visas procesas trunka vos kelias minutes. Kad organizmas pasisavintų AUKSINES ciberžolės savybes, šį prieskonį reikia vartoti kartu su riebalais. Dėl to, į gėrimą visuomet įdedu pusę šaukštelio kokosų aliejaus arba sviesto.
Originaliam receptui būtina pridėti ir šiek tiek natūrlauas medaus, kad prieskonių aromatai dar labiau atsiskleistų ir įgautų malonesnį skonį.Viską dar sykį gerai išmaišau ir mėgaujuosi nuostabiu gėrimu.

Pieno su prieskoniais nauda yra didžiulė!

Šis gėrimas leidžia susidoroti su įvairiomis ligomis ir gerokai prisidėti prie įviariausių organzimo funkcijų stirpinimo ar atkūrimo.

Toks ciberžolės, cinamono ir kardamono „kokteilis“ ypatingai moterims gali būti idealus padėjėjas kovojant su stresu, nuovargiu ir antsvoriu.

Be to, šių prieskonių savybės leis daug greičiau susidoroti su peršalimu ir sustiprinti imuninę sistemą. O gėrime esantys prieskoniai pagreitina pieno virškinimo procesą.Pienas ir ciberžolė – pagrindinės sudedamosiso “auksinio” pieno dalys, tačiau receptą galimą papildyti ir kitokiais prieskonių deriniais.
Čia taip pat kuo puikiausiai tinka ir imbieras, aitrusis kajeno pipiras, muskatas, valgomieji rožių žiedlapiai ar šafranas.

Gydomąjį pieną su prieskoniais geriausia vartoti anksti ryte prieš valgį arba vakare prieš miegą. Kad šiltas prieksonių kokteilis būtų Jums naudingas, gerkite jį atskirai nuo kitų produktų, neužsigerkite juo desertų ar kitokių patiekalų.

Modesta